VESTI

JOŠ 20 VOZILA RENAULT TRUCKS MAXITY ZA NOVOG, VELIKOG KUPCA

1min
JOŠ 20 VOZILA RENAULT TRUCKS MAXITY ZA NOVOG, VELIKOG KUPCA

Javno komunalno preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija, jedno od najvećih ove vrste u Srbiji, početkom jula je preuzelo još 20 vozila Renault Trucks Maxity. U poslednjih godinu dana to je druga velika isporuka za novog, velikog kupca.

Svih 20 vozila iz ovogodišnje isporuke je identično: Maxity 140.35/6 D.CAB L2, sa motorom od 2.488 ccm, 100 kW/136 KS, maksimalnim obrtnim momentom od 270 Nm i šestostepenim ručnim menjačem. Korisna nosivost ovih vozila je 1.240 kg, a ukupna masa 3.500 kg.

Kao i na 10 identičnih vozila isporučenih u avgustu 2015. godine, nadgradnja – tovarni sanduk s ceradom i svetlosna signalizacija na krovu kabine – obavljena je u jednoj od specijalizovanih kompanija u Srbiji. Beogradski vodovod i kanalizacija je prva kompanija u Srbiji koja se odlučila za flotnu kupovinu vozila Renault Trucks Maxity. Prošlogodišnjom i ovogodišnjom kupovinom se nastavlja modernizacija voznog parka tog javnog komunalnog preduzeća, koji su ranijih godina uglavnom činila vozila proizvedena u Srbiji.

Novi kupac je izuzetno zadovoljan dosadašnjom eksploatacijom ovih vozila, a koristi ih za redovno održavanje i hitne intervencije na 3.400 km vodovodne i 1.880 km kanalizacione mreže u Beogradu i bližoj okolini, odnosno na području kojem gravitira oko 1,7 miliona stanovnika.

Set canonical URL
Off