VESTI

ORIGINALNA, SELF-MADE DEKORACIJA ZA KABINE NOVIH RENAULT TRUCKS TEGLJAČA

2min
ORIGINALNA, SELF-MADE DEKORACIJA ZA KABINE NOVIH RENAULT TRUCKS TEGLJAČA

Kabine dva nova tegljača Renault Trucks iz serije T, po ideji rukovodioca i vlasnika kompanije Eurotrade iz Subotice, Zvonka i Vladimira Strahinjića, ukrašena originalnom dekoracijom - postupkom water print, prvi put primenjenim u Srbiji na vozilima ove vrste.

Dugogodišnju naklonost brendu Renault Trucks, rukovodioci i vlasnici transportne i logističke kompanije Eutrotrde iz Subotice, Zvonko i Vladimir Strahinjić, ove jeseni su manifestovali na još jedan, originalan način: kabine dva nova tegljača iz serije T sa Euro VI motorima od 11 litara i 460 KS su, po njihovoj ideji, ukrašena postupkom water print, koji do sada nije primenjivan u Srbiji na ovako velikim vozilima.

Funkcionalne karakteristike dva nova tegljača nisu ničim izmenjene, jer je poseban postupak ukrašavanja primenjen na delovima koji se mogu demontirati i delimično izmeniti i kada je vozilo u garantnom roku. Po ideji braće Strahinjić, ukrašena su sva tri spoljna ogledala, gornji rubovi blatobrana, uglovi branika, centralna maska i ručke za otvaranje vrata.

„Želja nam je bila da se naši prvi Euro VI Renault Trucks tegljači iz daleka prepoznaju po svom drugačijem izgledu“, kaže Vladimir Strahinjić.

Sa Renault Trucks kamionima Eurotrade ima veoma dobra iskustva punih šest godina. Danas vozni park te kompanije čini 15 vozila, od kojih su 11 iz programa Renault Trucks.

„Izuzetno smo zadovoljni odnosom kvalitet-cena-ekonomičnost, koji je među glavnim karakteristikama Renault Trucks vozila“, dodaje gospodin Vladimir Strahinjić. „Naši Renault Trucks kamioni u proseku troše dva litra goriva manje od ostalih vozila u floti i zato će kod novih kupovina ta marka svakako imati prednost.“

Set canonical URL
Off