Novosti


17.12.2013

RENAULT TRUCKS DOBIJA NOVU PORUDŽBINU ZA EURO 6 SERIJU T OD KOMPANIJE TAS TRANSPORT

Vodeća nacionalna i internacionalna transportna kompanija, TAS Transport, napravila je jednu od prvih porudžbina iz nove serije Renault Trucks i to T tegljač Euro 6. Renault T460 6x2 sa kabinom za spavanje biće isporučen u januaru 2014. posredstvom distributera kompanije Renault Trucks, Norfolk Truck and Van. Od maja ove godine, ovo je četvrto Renault vozilo koje će se pridružiti voznom parku TAS Transport-a koji broji 50, uglavnom Mercedes, vozila. Kompanija će takođe ostvariti pogodnost da dobije dvogodišnji Renault Trucks ugovorni paket za popravku i održavanje, kao i Fuel Eco paket u koji spada i besplatno korišćenje Optifleet telematike i Optifuel obuke za vozače, uz svaku novu porudžbinu pre završetka 2013.

Novi kamion će obavljati transport robe na dužim relacijama za potrebe mreže Palletways. Teri Stivens, generalni direktor kompanije TAS Transport, objašnjava zbog čega se ova kompanija odlučila za T model iz nove serije: “Od kako smo svom voznom parku pridružili prvo Renault vozilo, bili smo veoma zadovoljni potrošnjom goriva i primetili smo porast u broju pređenih kilometara sa jednim rezervoarom. Ipak, još više smo uzbuđeni uštedom goriva koja nam je obećana sa T modelom iz nove serije. Osim toga, uz dodatak u vidu Optifleet telematics sistema, obuku vozača i Fuel Eco Pack koje dobijamo uz ovaj kamion, nadamo se i daljim uštedama.”

On dodaje: “Kada je reč o našim vozačima, dobili smo od njih samo pozitivna iskustva po pitanju novih Premium-a, koji su jednostavni za vožnju, poseduju komforne kabine za spavanje i nude lep, panoramski pogled. Da još jednom ponovim, radujemo se dodatnom komforu T modela iz nove serije, koji je izuzetno prostran i čija je kabina skoro kao “kabina za šetnju”.

Govoreći o budućim ciljevima kompanije, on kaže: “Kada prođe nekoliko meseci od kako imamo novi Renault T460, planiramo da kupimo još dva kamiona. Definitivno vidimo budućnost sa Renault vozilima, a kada dođe vreme nastojaćemo da zamenimo naše kamione Renault kamionima i tegljačima.”

TAS Transport, čije se sedište nalazi u blizini aerodrome Hitrou, u mestu Hejes, Midleseks, posluje već dve decenije. Kompanija je specijalizovana za usluge za slanje avio-pošiljki; logistiku; ugovorno iznajmljivanje; prenos paleta sa tovarom i njihovo skladištenje; prenos robe u kontejnerima. Poseduju skladište površine 1.900 m2 na Hitrou. TAS Transport sarađuje sa mnogim sektorima: proizvodnja, obrada, prodaja na veliko, uvoz, izvoz i prodaja na malo. Kompanija ulaže 1 milion funti godišnje u svoj vozni park kako bi išla u korak sa vremenom, ili čak korak ispred aktuelne zakonske regulative.

Više informacija o Renault Trucks Range T

Posetite veb-sajt kompanije TAS Transport