Novosti


 

17.12.2013

Prvi Renault u voznom parku & kompanije Thornton Ross

"Odabrali smo Renault Premium, jer pruža više nego što koša"

>Najveća nezavisna farmaceutska kuća u Velikoj Britaniji, "Thornton and Ross", preuzela je novi Euro 5 Renault Premium 270.18 kamion, sa visokim krovom i spavaćom kabinom. U važnom poslu za Renault Trucks i Renault Trucks distributera, JDS Trucks, to je prvi Renault kamion koji je priključen voznom parku ove kompanije.

Vozila će se koristiti za distribuciju farmaceutskih proizvoda širom zemlje do glavnih ulica, prodavaca na veliko i supermarketa. Rob Henderson, menadžer za distribuciju u kompaniji "Thorton and Ross" kaže: "Probali smo nekoliko marki i Renault Premium je bio naš prvi izbor, jer se potpuno uklapa u naš budžet. Kabina je prostrana i udobna, što je važno za vozača, jer se vozilo često koristi noću.

Kamion takođe ispunjava naše zahteve i propise u vezi sa pitanjima zaštite životne sredine. Mi smo kompanija koja vredi više miliona funti, trudimo se da učinimo naš rad što efikasnijim da bismo mogli da ostanemo konkurentni i dok smanjujemo otpad i i naš uticaj na životnu sredinu.;

Osnovana 1922, Thornton and Ross je porodična kompanija, sa sedištem u Hadersfildu, u zapadnom Jorkširu. Naši klijenti se kreću od privatnih, nezavisnih apoteka do većih grupa i multinacionalnih prehrambenih lanaca. Kompanija Thornton and Ross ima i uspešan izvoz. Preko 350 ljudi zaposleno je na lokaciji kompanije u Lintvejtu.