Novosti


17.12.2013

Gledajte trke uživo, na internetu!

Pratite sve četiri trke koje će se održati sledećeg vikenda!

Truck racing - kao da ste na samoj stazi!Nakon veb-sajta, dinamičnih simulatora kamionskih trka, video igrica za PC, pametnih telefona i iPad-a, Renault Trucks se još više potrudio da sa svima podeli svoju veliku želju za takmičenjem. Dakle, zaljubljenici će moći da prate sve četiri trke koje se održavaju sledećeg vikenda, 1. i 2. septembra, u mestu Most (Republika Češka), jednostavnim povezivanjem na sajt www.renault-trucks.com/truckracing Video prenos trka moći će da se prati preko kompjutera, iPad-a, čak i preko pametnog telefona!

Imaćete utisak da ste na samoj stazi! Upravo to je Renault Trucks pripremio za sve kamiondžije i one koji uživaju u trkama. Sedam kamera pokriva kompletnu pistu, dok su dve kamere postavljenje na Premium Racing vozila Renault Trucks-MKR Technology tima, tako da će ljubitelji moći da prate svaki detalj ovog događaja. Svaka trka narednog Grand prija koji se održava u mestu Most imaće video prenos na sajtu www.renault-trucks.com/truckracing . Tokom vikenda, sve četiri trke moći će da se gledaju, sa malim kašnjenjem ili kao direktan prenos ili kao reprize na servisu Dailymotion. Da biste gledali direktan prenos ili reprizu trka, potrebno je samo da imate pristup internetu i da se povežete na deo sajta pod nazivom LIVE.

Nova funkcija u ponudi kompanije Renault Trucks samo je još jedna u nizu inicijativa koju je proizvođač započeo da bi se video materijal predstavljao na servisima Youtube i Dailymotion. To se odnosi i na razvoj aplikacije Renault Trucks Racing, simulacije trke kamiona kroz video igricu koja je preuzeta već 275.000 puta, a može da se koristi na PC-u, iPad-u i na pametnim telefonima.