Novosti


17.12.2013

BRS POTPISUJE UGOVOR SA KOMPANIJOM TRANS HAUL EUROPE ZA ISPORUKU PRVIH RENAULT TRUCKS VOZILA

“Sarađivaćemo sa BRS-om i uzeti još Renaults vozila u bliskoj budućnosti."

BRS Ltd. jedna od vodećih britanskih kompanija koje isporučuju komercijalna vozila za iznajmljivanje po ugovoru, dobila je ugovor koji će omogućiti da Trans Haul Europe Ltd uzme prva Renault vozila za svoj vozni park od 30 vozila Scania, Iveco, Volvo i DAF. Kompanija Trans Haul Europe Ltd. "rešenja za sveobuhvatno snabdevanje" preuzela je isporuku šest Renault Premium 460 6x2 tegljača, od Renault Trucks Chiltern. Isporučeni su kamioni Euro 5 EEV, koji imaju Optidriver+ automatski menjač i Privilege spavaće kabine sa visokim krovom. Vozila Renault Premium dostavljena su preko BRS-a, sa punim četvorogodišnjim ugovorom o iznajmljivanju za 120.000 km godišnje.

Nova vozila Renault Premium koristiće se za opšti transport i pretežno će prevoziti FMCG robu (visoko obrtni proizvodi svakodnevne potrošnje) širom zemlje. Sva vozila opremljena su spavaćim kabinama, jer će biti na putu pet ili šest dana uzastopno.

BRS je obezbedio finansiranje novih vozila, a organizovaće i popravke, održavanje i usklađivanje sa zakonskom regulativom, za fiksnu mesečnu nadoknadu.

Najdžel Maćado, generalni direktor kompanije Trans Haul Europe Ltd. kaže: "Mi smo veoma zadovoljni paketom koji je obezbedio BRS. Ne samo zato što je isplativ, već nam omogućava i da kontrolišemo svoje troškove unapred. Naš fiksni budžet uključuje pneumatike, servisiranje, tehničke preglede, čak i putarine, tako da ne moramo da brinemo o dodatnim troškovima svakog meseca." p>

I dodaje: "Odlučili smo se da pređemo na Renault posle probe demo vozila Renault Premium, koji je dao odlične rezultate u potrošnji goriva. Vozilo je prelazilo 9,3 mpg, što je mnogo bolje od bilo kog drugog kamiona iz našeg voznog parka. Sad planiramo da zamenimo neke naše kamione i zahvaljujući odličnoj usluzi koju nam je pružio BRS i rezultatima koje je imao Renault, sarađivaćemo sa BRS-om i uzeti još Renault vozila u bliskoj budućnosti.“ .”

Pol Ralf, menadžer prodaje, BRS Ltd., kaže: "Zadovoljstvo je raditi sa tako prestižnom i renomiranom kompanijom kao što je Trans Haul Europe. Blisko smo sarađivali sa kompanijama Renault Trucks UK i Renault Trucks Chiltern da bismo zajedno sastavili konkurentan paket. " p>

On dalje kaže: "Trans Haul Europe će imati korist od izvanrednih novih objekata za popravku i održavanje u nedavno otvorenom glavnom prodajnom centru kompanije Renault Truck Commercials, u Northamptonu. Centar ima četiri dijagnostičke radionice, posebnu stanicu za tahograf i podršku koja radi 24/7, tako da smo u mogućnosti ponudimo najbolju moguću uslugu kompaniji Trans Haul Europe-u.

Osnovan 1987. god., Trans Haul Europe Ltd, kao član United Pallet Network nudi "rešenja za sveobuhvatno snabdevanje" i obezbeđuje nacionalnu i međunarodnu logistiku, skladištenje, skidanje sa polica i pakovanje, kao i paletnu distribuciju širom zemlje tokom noći. Sedište kompanije je u Flitviku, u Bedfordšajru. p>

BRS Ltd. se bavi komercijalnim iznajmljivanjem i rentiranjem voznog parka po ugovoru. Kompanija je osnovana 1940.god., sedište je u Danstablu, posluje u celoj zemlji, 24/7.

Više informacija o vozilu Renault Premium Long Distance

Posetite veb-sajt Trans Haul Europe