Novosti


 

17.12.2013

GOLDSTAR UZIMA 60 NOVIH RENAULT PREMIUM VOZILA

"Premium je veoma kvalitetan kamion i ima vrlo konkurentnu cenu."

Vodeći prevoznik Goldstar Transport Ltd, preuzeo je 60 novih Euro 5, 6x2 Renault Premium 460.25s, sa Privilege kabinama. Ovo je važan posao za Renault Trucks i Renault Trucks Felixstowe zastupnika, jer su ovo prva Renault vozila, u poslednjih sedam godina, koja će se priključiti voznom parku kompanije od 200 vozila DAF, Volvo, MAN i Mercedes.

Nova vozila Renault Premium koristiće se u sklopu četvorogodišnjeg ugovora sa britanskim ogrankoom svetske, prekookeanske brodske kompanije Mediterranean Shipping Company, za obavljanje kontejnerskog transporta na nacionalnom nivou.

Matju Ešvort, generalni direktor kompanije Goldstar Transport Ltd. kaže: “Renault Trucks i Renault Trucks Felixstowe su zajedno sastavili odličan paket za nova Premium vozila, uz dogovor o servisiranju u intervalima od osam radnih nedelja. Svih 60 vozila održavaće Felixstowe u skladu sa ugovorom koji je potpisan na 48 meseci. Premium je vrhunski kamion i ima veoma konkurentnu cenu. Privilege kabina dobro je opremljena, a budući da su test vozila koja smo probali pokazala odlične rezultate u uštedi goriva, očekujemo da ćemo ostvariti značajnu uštedu goriva sa Optidriver+ menjačem.”

Osnovana 1998. godine, kompanija Goldstar Transport specijalizovana je za višenamenski kontejnerski transport velikih zapremina. Kompanija ima godišnji profit od preko 50 miliona funti i na dnevnom nivou izvrši 700 isporuka za različite klijente, od velikih brodskih linija do manjih kompanija koje su specijalizovane za proizvodnju smrznutog bobičastog voća, obuće ili pirotehničkih proizvoda. Poseduje brojna skladišta u Velikoj Britaniji, smeštena blizu glavnih kontejnerskih terminala u Felikstou, Tilberiju, Liverpulu i Sautemptonu.

Kliknite ovde za više informacija o vozilu Renault Premium