Novosti


17.12.2013

KOMPANIJA JOSEPH HOLLOWAY PRELAZI NA RENAULT PREMIUM VOZILA ZA CEO VOZNI PARK

"Naši vozači su bili zadovoljni komforom i ponašanjem ovog vozila, a i ekonomičnost u potrošnji goriva je bila impresivna."

Joseph Holloway Ltd, kompanija sa sedištem u zapadnom delu centralne Britanije, tokom poslednjih 12 meseci investirala je u 12 novih Renault Premium 460.25 6x2 tegljača. Pomenuta vozila su isporučena posredstvom Renault Trucks-a za centralnu Britaniju. Nakon uspeha koji su ova vozila doživela u svakodnevnoj praksi, kompanija je poručila još dva Renault Premium vozila i planira da Renault-om zameni svoj celokupan vozni park od 25 Scania vozila.

Vozila Renault Premium imaju nadgradnju za samoistovarivanje, pogodnu za prenos reciklažnog materijala, metalnih otpadaka i ostataka za potrebe različitih klijenata širom čitave Velike Britanije.

Met Holouvej, generalni direktor kompanije Joseph Holloway Ltd.-a kaže: “Kada smo prošle godine želeli da unapredimo naš vozni park, iznajmili smo Renault Premium demo vozilo. Naši vozači su bili zadovoljni komforom i ponašanjem ovog vozila, a i ekonomičnost u potrošnji goriva je bila impresivna”.

On dodaje: “Polovina našeg voznog parka, koji se sastoji od 25 vozila, sada su Renault vozila. Nakon dobrog rezultata koji smo ostvarili tokom prošle godine, razmišljamo da na kraju oformimo kompletan Renault vozni park.”

Odličan nivo usluge i dilerska podrška Renault Trucks Midlands-a presudili su da ovaj sporazum bude zaključen.

Joseph Holloway Ltd. je samostalna firma koju vodi već četvrta generacija porodice, a osnovana je 1897. Sa sedištem u zapadnom delu centralne Britanije, ova kompanija je se prvobitno bavila čamcima za kanale, prenosom sirovina (kao što su gvožđe, bakar i ugalj) za potrebe lokalne indistrije. Danas je kompanija koju vode braća Met i Adam Holouvej prerasla u operatera za transport robe širom zemlje, sa voznim parkom samoistovarivača rasutog tereta i vozila sa pokretnim podom za prenos najrazličitijih vrsta robe.

Više informacija o Renault Premium Distribution

Posetite veb-sajt kompanije Joseph Holloway website