Novosti


17.12.2013

NOVI PRODAJNI CENTAR RENAULT TRUCKS OTVOREN U NORTHAMPTONU

“Značajna investicija za Renault Trucks."

Potpuno novi Renault Trucks prodajni centar otvoren je 1.8.2012.god. Renault Trucks Northampton, smešten u Kislingberiju, Northampton, je prodajni centar koji pruža kompletne usluge prodaje, popravke, prodaje opreme i rezervnih delova. Strateški smešteno samo dve milje od raskrsnice 16 M1, moderan objekat veličine 5.700 kvadratnih stopa nalazi se na uređenom placu od 1.6 hektara. Napravljen po standardima koje zahteva Renault Trucks, novi prodajni centar je investicija od preko 750.000 funti.

Renault Trucks Northampton prodavaće kompletan asortiman Renaul Trucks novih i polovnih vozila, od 2.8 do 44 tone, i pružaće kompletne post-prodajne servisne usluge. Sveobuhvatni uslužni objekti uključuju i radionicu sa četiri kanala, skladište sa preko 100.000 rezervnih delova za optimizovanu dostupnost i PDI centar. Posebna stanica za pregled tahografa biće otvorena u novembru 2012.god. Kao deo Renault Trucks usluge, pomoć na putu tokom 24/7, prodajni centar ima nov Renault Master kombi, sa punom opremom, koji će pružati podršku za oblast Northamptonšajr.

Martin Klark, rukovodilac prodajnog centra Renault Trucks Northampton, kaže: "Ovo je značajna investicija za Renault Trucks, i pokazuje našu predanost da proširimo pokrivenosti mreže i usluga koje nudimo. Novi prodajni centar smešten je blizu prometnog dela M1, što nam daje odličnu šansu da dođemo do širokog spektra klijenata. Mnogo vremena i truda uloženo je u dizajniranje modernog, kvalitetnog objekta koji nam omogućava da pružimo odlučnu uslugu klijentima u svakom trenutku"

Komentarišući odluku da otvori novo zastupništvo u oblasti Northampton, Derek Brinklou, direktor razvoja poslovanja u Renault Trucks, kaže: "U saradnji sa kompanijom Renault Truck Commercials, imamo zadovoljstvo da najavimo otvaranje Renault Trucks Northampton. U ovom području postoji sve veći broj klijenata i završetak ovog projekta omogućiće nam da im se u potpunosti posvetimo i podržimo njihove operativne potrebe. Pored toga, strateška lokacija nam omogućava da ponudimo kompletnu pomoć na putu 24/7, duž koridora M1. p>

Posetite veb-sajt Renault Trucks Northampton

P86