Novosti


17.12.2013

OTVOREN JE OVLAŠĆENI CENTAR ZA TESTIRANJE (ATF) KOMPANIJE NORFOLK TRUCK & VAN ENFIELD

"Zadovoljni smo dosadašnjim odzivom, povratne informacije od klijenata i iz Ministarstva saobraćaja su veoma pozitivne."

Ovlašćeni prodavac Renault Trucks vozila, kompanija Norfolk Truck&Van, napravila je investiciju za budućnost, otvorivši ovlašćeni test centar Ministarstva saobraćaja na lokaciji u Enfildu. Kanal za testiranje vozila predstavlja investiciju od preko GBP 200.000, a na njemu može da se izvrši kompletno testiranje otvorenog tipa teških teretnih vozila, prikolica, minibuseva i autobusa.

Novi ovlašćeni test centar omogućava kompaniji Norfolk Trucks & Van da ponudi još veći komfor prevoznicima na području severnog Londona, budući da pruža istinsku uslugu “sve-na-jednom-mestu”. Upravnik centra, Martin Stroud , kaže: “Otvaranje ovlašćenog test centra znači da sada možemo i da pripremimo i da testiramo i vozila i prikolice na licu mesta. Da vršimo opravke, ako je potrebno, dok istovremeno smanjujemo vreme tokom kojeg vozila nisu u pogonu i štedimo na prevozu samih vozila. Usluge testiranja biće jednostavnije za naše postojeće klijente, a pomoći će nam da privučemo i nove korisnike. Kao ovlašćeni Renault Trucks prodajni centar, možemo da ponudimo sve – prodaju, delove za sve modele, servisiranje, sve vrste tehničkih pregleda na licu mesta, zaista nudimo uslugu “sve-na-jednom-mestu”. Novi ATF centar je odlična prilika da prevoznicima koji koriste druga vozila predstavimo pouzdanost, ekonomičnost i performanse asortimana Renault Trucks.”

U početku su radili samo dva dana nedeljno, a onda se ispostavilo da se rezervacije prave i ponedeljkom i sredom i petkom, tako da će početkom 2013.god. biti uvedeno testiranje tokom pet dana u nedelji. Martin Straud nastavlja: ”Oduševljeni smo dosadašnjim učinkom, povratne informacije koje stižu od klijenata i iz Ministarstva saobraćaja su veoma pozitivne. Trebalo bi da iskoristimo zamajac i da nastavimo da pružamo visok nivo kvalitetnih usluga, jer onda naši klijenti neće imati razlog da odu na drugo mesto. Očekujemo da ćemo u narednom periodu dočekati mnogo novih klijenata.”

Kompanija Norfolk Truck &Van Ltd sa sedištem u Noriču, vodeći je snabdevač novim i polovnim vozila na području Londona i regiona East Anglia. Objekat u Enfildu nalazi se na dobroj lokaciji, samo tri milje od raskrsnice 25, autoputa M25. Bave se prodajom delova, servisiranjem po fiksnim cenama, popravljaju i održavaju vozila u skladu sa potpisanim ugovorima, testiraju kočnice na valjku i vrše pripreme za tehničke preglede u objektima u kojima nema isparenja, i sve to za sve modele kamiona i prikolica. Nedavna investicija u specijalizovani softver omogućila je kompaniji da ponudi dijagnostiku za sve modele. Norfolk Truck and Van Ltd. je deo grupacije Piter Colby Commercials Ltd., grupe od 14 preduzeća koja se bave poslovima kao što su skladištenje proizvoda, pa sve do preciznog inženjeringa.

Visit the Norfolk Truck & Van website