Novosti


17.12.2013

KOMPANIJA SPARKS COMMERCIAL SERVICES OTVARA PRVU OVLAŠĆENU STANICU ZA TESTIRANJE

“Nova ovlašćena stanica za testiranje predstavlja važnu investiciju kompanije Sparks Commercials."

Kompanija Sparks Commercial Services Ltd., Renault Trucks diler, poželela je dobrodošlicu prvim klijentima koji su posetili novoizgrađeni centar za testiranje vozila ovlašćen od strane Ministarstva za saobraćaj, u mestu Portsmut. Centar nudi testiranje otvorenog tipa za vozila koja prevoze težak teret, prikolice, minibuseve i autobuse, utorkom i četvrtkom. Kompanija je renovirala i postojeće kanale za tehničke preglede, kategorijre 4, 5 i 7, kako bi proširila asortiman usluga.

Stiv Čester, komercijalni direktor kompanije Sparks Commercials kaže: “Nova ATF traka za testiranje vozila predstavlja značajno ulaganje za Sparks Commercials i veoma je važna za naš dalji plan rasta i razvoja. Naši klijenti su nam već dali pozitivne povratne informacije, a posetili su nas i neki novi prevoznici koji koriste druga vozila. Veoma nam je drago što, kao ovlašćeni prodajni centar kompanije Renault Trucks, našim klijentima možemo da ponudimo uslugu "sve-na-jednom-mestu". Imamo i delove za sva vozila, pružamo servisne usluge, proveravamo vozila i vršimo tehničke preglede.”

Integralna marketinška kampanja, koja obuhvata lokalno reklamiranje i direktne marketinške aktivnosti, sprovodi se sa ciljem da se prevoznici u regionu Portsmuta, Farema, Gosporta, Čičestera, Selsija i Havanta obaveste o novom ATF centru.

Sparks Commercials je ovlašćeni distributer za Renault Trucks, vrši servisiranje i prodaju novih i polovnih vozila i delova za ceo Renault Trucks asortimana, kao i servisiranje i prodaju delova za sve modele komercijalnih vozila. Objekti izgrađeni u Sauthemptonu, Portsmutu i Pulu imaju za cilj da pruže kompletne usluge vezane za prodaju i post-prodajne aktivnosti.

Pogledajte veb-sajt kompanije Sparks Commercial Services website