Novosti


17.12.2013

RENAULT KERAX ADVENTURE - AVANTURA ZA SVAKOGA

Renault Kerax Adventure je impozantno vozilo

Poznat po svojoj robustnosti i pouzdanosti na gradilištima širom sveta, Renault Kerax ističe se i po svom učinku na ekspedicijama kao što su Dakar Rally i Cape to Cape. Budući da je avantura u srži Renault kamiona, Adventure oprema povezuje dva aspekta vozila na veoma originalan način.

Renault Kerax Adventure ima nov i originalan izgled. Renault Kerax Adventure ima sivu masku hladnjaka, veliki vertikalno produženi branik i zaštitnik od sunca kao za reli vozila i stvarno je impozantan. Moćan izgled karakterističan je za Renault Kerax, a sada je još više unapređen. Da bi izgledao jedinstveno, na vratima je istaknut zvanični logo vozila Renault Kerax. Na krovu kabine, Renault Kerax Adventure Sport ima hromirane vazdušne sirene umesto standardnih.

Za putovanja van Evrope i u sredinama gde ima puno prašine ili peska, Renault Kerax je opremljen posebnim filterom za vazduh. Dostupan je za vozila sa Euro 3 motorom, omogućava produženje veka motora i smanjenje učestalosti zamene filtera za vazduh.

Posle 30 godina učestvovanja u Dakar reliju i putovanja Cape to Cape 2009. God., od Severnog rta u Norveškoj do Rta Dobre nade u Južnoj Africi, kompanija Renault Trucks posvetila se avanturama i pomera granice putovanja u ekstremnim uslovima.

Kao i ostala vozila iz serije za građevinski sektor i vozilo Renault Kerax Adventure ima Renault Trucks Optifuel rešenje osmišljeno da smanji potrošnju goriva. Automatski menjač Optidriver+ ima režim za vožnju van trasiranih puteva, posebno prilagođen za teško savladive terene, koji pomaže u smanjenu potrošnje goriva. Sistem Optifuel Infomax omogućava operaterima da analiziraju i prate potrošnju i način vožnje.

The Renault Kerax Adventure oprema dostupna je za sva vozila Renault Kerax sa različitim konfiguracijama i snagom motora.

Više informacija o Renault Kerax Adventure