Novosti


17.12.2013

RENAULT TRUCK OTKRIVA SPECIJALNU SERIJU POLOVNIH VOZILA PREMIUM

“Premium vozila su veoma kvalitetna i ekonomična. "

Putem Truckplus-a, svoje mreže za prodaju kvalitetnih polovnih vozila, kompanija Renault Trucks predstavila je novu specijalnu seriju polovnih vozila, pod nazivom Premium Selection. Bira se najbolje vozilo među Premium 6x2 i 4x2 tegljačima, pa je svako vozilo iz serije Premium Selection pripremljeno prema zahtevnim standardima mreže Renault Truckplus™ i isporučuje se sa jednogodišnjom garancijom proizvođača na pogonsku grupu.

Sva vozila iz serije Premium Selection stara su 48 meseci ili manje i nisu prešla više od 480.000 km. Svaki kamion iz ograničene serije podleže proveri koja se sastoji od 96 tačaka, a pokriven je i servisom u bilo kojem nacionalnom servisnom centru u okviru Renault Trucks mreže.

Majk Fini, generalni direktor prodaje u sektoru Renault Trucks polovni kamioni kaže:“Vozila iz serije Premium Selection su veoma kvalitetna i ekonomična, pa se kupcima pruža prilika da nabave korišćeno vozilo uz sve pogodnosti i servis koje imaju i kada kupuju nov kamion. Jednogodišnja garancija se obično ne daje uz polovna vozila, tako da ovom fantastičnom ponudom svojim klijentima pokazujemo da Renault Trucks ima potpuno poverenje u svoj proizvod.”

Postoji čitav niz pristupačnih rešenja za finasiranje koja nudi Renault Trucks, zajedno sa sveobuhvatnim servisnim paketima. Kada god je moguće, za vozila iz seriije Premium Selection nudimo kabine različitih konfiguracija sa manuelnim ili automatizovanim menjačima.

Više informacija o Renault Premium Long Distance

Posetite veb-sajt Truckplus