Novosti


17.12.2013

SA NOVIM RENAULT KERAX MODELOM, GOWING AND PURSEY OSVAJA DVA PRVA MESTA

"Ne toleriše se ni najmanji propust u fazi izrade motora."

Jedna od vodećih kompanija za upravljanje otpadom u širem području Londona, Gowing and Pursey, preuzela je prvi Renault kamion koji će se priključiti njihovom voznom parku od 40, uglavnom DAF vozila. Novi Renault Kerax 430 8x4, Euro 5 kamion sa kabinom Global, ima Optidriver+, što ga čini prvim kamionom u voznom parku sa automatskim menjačem. Renault Kerax, koji je isporučio Renault Trucks London, opremljen je sa Hyva Ro-Ro opremom sa kukom za utovar.

Kamion će saobraćati iz dva skladišta ove kompanije u mestima Ekton i Ruislip za potrebe preduzimača na terenu unutar i oko centralnog Londona, kao i na širem području Londona.

Direktor kompanije, Džek Bil, odlučio se za kupovinu Renault Kerax-a nakon posete proizvodnom postrojenju Renault Trucks-a u Francuskoj. On kaže: “Ono što me je najviše impresioniralo u vezi sa Renault Kerax-om je odličan kvalitet izrade. Za razliku od velikog broja drugih proizvođača, ovde se ne toleriše ni najmanji propust u fazi izrade motora. Već u ovoj početnoj fazi, svi problemi bivaju identifikovani i rešavaju se.”

Prilikom donošenja odluke o kupovini, Optidriver+ je imao ključnu ulogu. Džek Bil nastavlja: “Naša vozila konstantno saobraćaju po principu kreni-stani, te je automatski menjač Renault Kerax-a za nas od krucijalnog značaja pošto je pouzdaniji, umanjuje greške vozača i čini da se kvačilo manje troši. Kako ja tako i moj poslovni partner, Čarli Uord, oduvek smo na prvo mesto stavljali pouzdanost, a na osnovu onoga što smo do sada videli očekujemo da Renault Kerax ispuni ovaj značajni preduslov.”

Gowing and Pursey je privatna firma koje je specijalizovana za odlaganje otpada i koja se bavi iznajmljivanjem kontejnera, sa iskustvom od preko 20 godina u industriji upravljanja otpadom. U svojim skladištima u mestima Ekton i Ruislip, kompanija Gowing and Pursey raspolaže voznim parkom u kojem ima kamiona sa kontejnerima, vozila za ukrcavanje i isckrcavanje tovara i teretnjaka sa visokim stranicama za sakupljanje i prenos sirovih otpadnih materijala. Sa krajnjim ciljem da smanje količinu otpada koji šalju na deponije, sav materijal koji stiže do njihovih depoa prolazi proces sortiranja i nadzora kako bi se povećao broj otpadnih sirovina koje idu na recikliranje. Osim što se bave upravljanjem otpadnim sirovinama, Gowing and Pursey mogu vršiti isporuku svih materijala – kako onih za koje je potrebna manja posuda od par metara, tako i onih koji zahtevaju veliki kontejner za utovar i istovar dužine do 35m. Poseduju i nekoliko mašina za podizanje objekata, a iznajmljuju i mašine za usisavanje materijala.

Više informacija o Renault Kerax

Posetite veb-sajt Gowing and Pursey