Novosti


 

22.06.2021

SVETSKI PREMIJER RENAULT TRUCKS T, C, K EVOLUTION 8. JULA

Na digitalnom događaju 8. jula, Renault Trucks će predstaviti nadogradnje svoje serije T, T High, C & K. Ovo je jedinstvena prilika da se otkriju velike promene na vozilima, kako u pogledu produktivnosti za kupce, tako i u pogledu udobnosti i udobnosti. sigurnost za vozače.

Nakon što smo na potpuno nov način u video igri Euro Trucks Simulator 2 otkrili našu preoblikovanu seriju T, T High, C & K, sada vas sve pozivamo na digitalni događaj gde ćemo i fizički predstaviti razvoj naših kamiona. Događaj će se održati 8. jula 2021. godine na namenskoj platformi, uz mogućnost gledanja u 13:00 ili 19:00.

Učesnici će se upoznati sa novim vozilima i srodnim uslugama u brojnim prezentacijama, uključujući Bruna Blina, predsednika Renault Trucks-a i Florence Simonet, potpredsednicu servisa za prodaju. Paul Daintree, direktor dizajna kompanije Renault Trucks, takođe će otvoriti vrata kultne "Dizajn sale" i predstaviti nadogradnje u kabini i izvan nje.

Pored originalne verzije na engleskom jeziku, prezentacija će biti dostupna i na četrnaest drugih jezika.

Ko je pobedio na međunarodnom konkursu za dizajn koji su na ETS 2 organizovali Renault Trucks i SCS Softvare?

Na kraju prezentacije u 19:30, učesnici će biti pozvani da se povežu sa računom Twitch SCS softvera, izdavača Euro Trucks Simulator 2, i otkriju pobednika na međunarodnom takmičenju Renault Trucks T High Evolution.

Pobednik, kojeg su ljubitelji brenda izabrali između pet finalista moći će da vidi svoj dizajn uživo na pravom kamionu.