Novosti


17.12.2013

VIDEO IGRICA TRUCK RACING BY RENAULT TRUCKS PREUZETA JE MILION PUTA!

Može se preuzeti preko iTunes-a i Google Play-a.

Godine 2009, Renault Trucks je napravio PC video igricu koja simulira trke kamiona. Igrica je do sada preuzeta više od milion puta, interesantna je profesionalcima koji se bave drumskim transportom, entuzijastima iz sveta moto sporta, ali i celokupnoj javnosti. Aplikacija je kasnije prilagođena za upotrebu na “smart” telefonima, tablet računarima i za Facebook.

”Bili smo prijatno iznenađeni uspehom koji je ova igrica postigla”, kaže Frenk Nalet, menadžer za internet i elektronsko poslovanje Renault Trucks-a. Sve veći broj preuzimanja podstakao nas je da nastavimo sa širenjem naše ponude. Zato smo odlučili da ovaj koncept ponudimo i u formatima za iPhone i iPad, zatim Android, a od nedavno i za Facebook.

”Aplikacija se može naći na iTunes-u i Google Play-u, a u ovim formatima je do sada preuzeta gotovo 500,000 puta. Nadamo se da ćemo i ovde preći cifru od jednog miliona”, dodaje Franck.

Igrica Truck Racing proizvođača Renault Trucks predstavlja simulaciju vožnje u kojoj se ljubitelji velikih brzina mogu naći za volanom trkačkog kamiona čija snaga iznosi i preko 1,000 KS. Igrači mogu započetiti igru na početnom-trening nivou, a kasnije se uključiti u stvarne trke i šampionate.

Kako bi Truck Racing igrica bila još interesantnija, igrači imaju priliku da voze na tri različite staze i da izaberu jedno od mnogobrojnih Renault Premium trkačkih vozila. Igrica se može preuzeti na Renault Trucks Racing sajtu http://truckracing.renault-trucks.com/en/jeux-app.